Despre Noi

Credibly innovate granular internal or "organic" sources whereas high standards in web-readiness. Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis impactful experiences.
ARS MEDICA COM a fost infiintata in anul 1999 din dragoste fata de animale, din nevoia de a ajuta animalele de companie si proprietarii acestora.

Starea de sanatate a animalelor si comfortul lor fiziologic au fost prioritatile noastra in toti acesti ani, in mod egal fiind preocupati si de proprietarii acestor animale, oameni cu totul deosebiti , care sunt legati de sufletele de care au grija intr-un mod cu totul special.
    Firma noastra a fost infintata de Dr Tararache Stere – Medic Primar Veterinar si Dr Terbea Radu Ioan – medic primar veterinar.
    Nu in ultimul rand ne propunem sa practicam si o medicina preventiva, ideea find ca printr-o profilaxie adecvata varstei si starii fiziologice putem prevenii aparitia unor boli scutind astfel animalele noastre de suferintele prin care trec in astffel de momente si scutind si proprietarii acestora de un efort material consecutiv acestor stari de boala.
 Astfel putem aminti faptul ca vaccinarea la timp a puilor asigura cu mare succes preventia unor boli infectioase grave la animale, boli ci morbiditate si mortalitate ridicata.
    Cabinetele ARS MEDICA COM  sunt dotate cu aparatura moderna de laborator putand efectua in cateva minute examene microscopice, analize de sange biochimice si hematologice. Aceste examene ne pot da indicii despre starea de sanatate a animalelor inainte de aparitia semnelor clinice de boala .
    De asemena va informam ca toate cele 3 cabinete ale noastre sunt dotate cu pet-shop-uri care ofera o gama larga de diete veterinare care de cele mai multe ori completeaza tratamentele efectuate in cabinet.

Cabinet Veterinar Sector 3
Firma noastra acopera o gama larga de servicii veterinare

Servicii


Consultatii

Cabinetul nostru ofera consultatii generale de rutina, consultatii specifice anumitor patologii indentificate sau prezumtive deja existente.


Tratament si Diagnosticare

Prin analizele din laboratorul propriu, diagnosticul este precizat cat de curand posibil, pentru a permite initierea terapiei eficiente.


Vacinare

Scheme de vaccinare pentru caini si pisici, pentru prevenirea principalelor boli infectioase


Contact

Aveti intrebari? Ezitari? Sau doar aveti cateva nelamuriri cu privire la ingrijirea animalutului dumneavoastra? Noi suntem bucurosi sa va raspundem.


Dermatologie

Consultatie, diagnosticare si tratament pentru toate afectiunile dermatologice primare si secundare.


Analize

Analize de sange si urina, in regim de urgenta, diagnostic maladii endocrine, examene patologice. Ecografii abdominale, de gestatie.


PROGRAM


LUNI
08:00 – 20:00
MARTI
08:00 – 20:00
MIERCURI
08:00 – 20:00
JOI
08:00 – 20:00
VINERI
08:00 – 20:00
SAMBATA
09:00 – 15:00
DUMINICA
09:00 – 13:00


Pentru programari…

Contact ARS-MEDICA COM

Copyright by ARS-MEDICA COM 2020. All rights reserved.

Contactati-ne